Skip to content

Hoekwoningen Special 23

6846 DX Arnhem

Verkocht

€ 426.000,- Vrij op naam

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. >
  4. Hoekwoningen Special 23

De avondzon geeft een gouden gloed aan de houten gevels van de huizen in Westhof. Even een wandeling via het oude eikenlaantje om de werkdag achter je te laten. De stralen van het avondzonnetje verwarmen je gezicht als je met een fijn gevoel de prachtige Scandinavische Hoekwoning Speciaal met bouwnummer 023 binnenkomt. Deze woning is met haar 5,7 meter extra breed en heeft een aangebouwde garage. Je auto parkeer je dus op eigen terrein. Tel daar een woonoppervlakte van 143 m2, 3 slaapkamers en een tuin op het noorden bij op en je weet het. Dit is jouw droom(t)huis!

Welkom!
Zodra je de woning via de zijgevel binnenkomt, sta je in de hal met toilet, meterkast en de trap naar boven. Ga je de deur naar het woongedeelte door, dan zie je dat de L-vormige keuken aan de achtertuin op het noorden grenst. In de zomer zet je natuurlijk lekker de tuindeur open. Dit is een ideale plek voor vele gezellige uren uitgebreid tafelen met vrienden of familie. Of wordt het een filmavond op je comfortabele zithoek aan de voorzijde van het woongedeelte?

Wanneer je de trap naar boven neemt, kom je op de overloop die naar maar liefst 3 slaapkamers leidt. In de L-vormige ouderslaapkamer aan de tuinzijde is zelfs ruimte voor een inloopkast! Ook de badkamer en 2e toilet bevinden zich op deze verdieping. Ga je nog een verdieping omhoog dan kom je bij de zolderkamer waar ruimte genoeg is voor een logeerkamer of bijvoorbeeld een fitnessruimte. Wat een heerlijke woning in de prachtige Bolderbuurt!

  • 144 m2

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 426.000,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte144 m2
Inhoud555 m3

Bouw

SoortEengezinswoning

Indeling

Geen eigenschappen

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van Arnhem

Gemiddelde verkoopprijs in Arnhem

Landelijk gemiddelde: € 318.796,-

Gemiddelde vraagprijs in Arnhem

Landelijk gemiddelde: € 336.310,-

Gemiddelde verkooptijd in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 22

Gemiddeld aangeboden in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 4081

Gemiddeld aantal verkocht in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 8726

Gemiddelde prijs/m2 in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 2.770