Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Zilver 69 6846 PA Arnhem

Roel Willemsen Garantiemakelaars Arnhem
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 440.000,- k.k.

Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning, maar je wilt niet lang wachten? Dan is deze tussenwoning in de nieuwe buurt ‘Schuyts Kwartier’ de perfecte oplossing voor jou. De woning is zojuist opgeleverd. De woning is energiezuinig en aangesloten op het warmtenet van stadsverwarming, wat leidt tot relatief lage maandlasten. De woning ligt dichtbij een Internationale School, winkelcentrum, gezondheidscentrum, middelbare school en 5 basisscholen. Er zijn veel sportverenigingen in de buurt en de natuur is ook in de buurt. De woning heeft 4 slaapkamers, met de mogelijkheid van 5. Bel ons voor een afspraak voor een bezichtiging.

De super praktische, ruime eengezinswoning, is gesitueerd aan de rand van de Schuytgraaf, op een gedeelte met alleen bestemmingsverkeer. Elke meter is benut, omdat er geen schuine daken zijn Op dit moment zijn er 4 slaapkamers, 5 slaapkamers mogelijk. 

Kenmerken:
+ Vloeroppervlakte woning 132 m2
+ Perceeloppervlakte 115 m2
+ Vrije ligging voorzijde aan groenvoorziening
+ Aangesloten op het warmtenet van stadsverwarming
+ BENG, conform de allerlaatste eisen. Uitstekend geïsoleerd naar de laatste BENG normen en dus zeer energiezuinig;
+ Gasloos wonen
+ Maar liefst 5 grote slaapkamers mogelijk.
+ Vloerverwarming op alle verdiepingen
+ 5 zonnepanelen 
+ Luxe deuren en beslag
+ Extra loze leidingen: 2x ten behoeve van keuken
+ Badkamer & toilet: luxe sanitair pakket en luxe tegelwerkpakket, beide van Wooniversum (witte hoogglans wandtegel, antracietkleurige vloertegel)
+ Keuken is casco, de aansluitingen zitten op de standaard posities. De keuken kan na oplevering nog geheel naar eigen wens worden vormgegeven.  
+ Zandpakket 5100 x4000, als voorbereiding op het bestraten van de achtertuin, kan deze aangevuld worden met schoonzand (30 cm diep). Het zandbed wordt tot en met 4 m uit de achtergevel aangebracht, exclusief bestrating.

Indeling:

Begane grond (groot 44m2):
Entree met meterkast, vrijhangend toilet en tuingerichte woonkamer. De keuken is casco uitgevoerd, er is geen keuken. De keukenaansluitingen zijn aanwezig op de standaard plaatsen. Aangevuld met 2 extra loze leidingen. De nieuwe eigenaar kan de keuken nog helemaal zelf uitkiezen. Wel net zo fijn. De plaatsing van de keuken is mogelijk na de oplevering. In de gehele woning zijn de standaard deuren met beslag vervangen door een luxere versie. 

Eerste verdieping (groot 44m2):
Overloop, drie mooie slaapkamers (circa 13,70 m2,  9,60 m2 en 7,54 m2), een mooie moderne badkamer met wastafel, douche met drain en vrijhangend toilet, vaste trap naar …

Tweede verdieping (44m2):
Overloop, één royale slaapkamer (ca. 17,05 m2), een tweede slaapkamer (2,61 x 5,41m ) eenvoudig te realiseren door het plaatsen van een wand en deur. Verder is er nog een opstellingsruimte voor de installatie en wasmachine- en wasdrogeraansluiting. (2,15 x 2,31) en een was-/techniekruimte (ca. 8 m2). Geen ruimteverlies door schuine kap.

Tuin:
De achtertuin ligt op het noordwesten, meer op het westen dan het noorden, en kijkt uit over de tuinen van de achterliggende buren. Aan de voorzijde is een vrij uitzicht. 

Locatie:
De wijk ‘Schuyts Kwartier’ is gelegen aan de Noordzijde van de ‘Schuytgraaf’ en kenmerkt zich door groenperken en kindvriendelijkheid. Natuur inclusief wonen is één van de speerpunten van ‘Schuyts Kwartier’. Hier woon je straks in de stad samen met de natuur. Wandelen kan hier in eigen wijk vanwege de mooie ligging van Schuytgraaf! Diverse (basis)scholen, de International School, het Lorentz College, diverse openbaar vervoersvoorzieningen (bushaltes en NS Station Arnhem-Zuid), een winkel- en gezondheidscentrum en sportfaciliteiten bevinden zich in de nabije omgeving. Schuytgraaf is goed bereikbaar vanuit alle wind­richtingen. Met de auto zit je zo op de A325, A15 en A50. En ook het openbaar vervoer is prima geregeld. In ‘Schuyts Kwartier’ woon je praktisch naast het NS Station waar vrijwel elke 10 minuten wel een trein richting Arnhem, Utrecht of Nijmegen vertrekt. En met de elektrische trolleybus ben je zo in hartje Arnhem. 

Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circa maten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van deze specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

  • 132 m2
  • 115 m2
  • 4

Kenmerken Zilver 69

Overdracht

Vraagprijs€ 440.000,- k.k.
AanvaardingDirect

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte115 m2
Woonoppervlakte132 m2
Inhoud433 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2022
Dak typePlat dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelA+++

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Zilver 69

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

155.699

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

30%

20% NL

28%

20% NL

42%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod