Ga naar inhoud

Villa de Rijn

6812 DB Arnhem

Roel Willemsen Garantiemakelaars Arnhem
Neem contact met mij op
Project website

0 vrij van 6

Project website

€ 756.000,- t/m € 2.995.000,-

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Arnhem Villa de Rijn

NOG 1 APPARTEMENT BESCHIKBAAR: BOUWNUMMER 6 PENTHOUSE!

Villa De Rijn
Een Landmark aan het water met een adembenemend uitzicht.

Wonen in Arnhem geeft u ruimte en rust of juist reuring op de momenten dat u dit wilt. Het ‘Haagje van het oosten’, zoals deze stad ook wel wordt genoemd, heeft een elitaire uitstraling met een rijke historie. Met het oog op uw toekomstig woongenot, bouwen wij op één van de mooiste locaties langs de Rijn het royale en luxe appartementencomplex Villa De Rijn. Uw uitzicht wordt een levendig panorama dat zijn weerga niet kent. Hier te wonen, staat garant voor een dagelijks nieuwe beleving!

De verkoop van de appartementen in Villa De Rijn start binnenkort! Ziet u zichzelf al wonen op deze adembenemende locatie aan de Rijn, op een steenworp afstand van de Arnhemse binnenstad? Meld u dan nu aan op de website, zo wordt u als eerste op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen.

Tuinappartementen 1 en 2:
Met een keuze voor een tuinappartement, beschikt u over ca, 115-121m² woonoppervlak met een buitenruimte van ca. 40 m2. De Tuinappartementen liggen iets verdiept en grenzen aan de royale tuin die wordt omgeven door een fraai aangelegde buitenplaats.

Begane grond appartementen 3 en 4:
De twee Rijnzicht appartementen op de begane grond bieden ca. 108-121 m² woongenot en zijn voorzien van een subliem balkon. Deze appartementen zijn bereikbaar via een eigen entree.

Eerste verdieping penthouse, appartement 5:
Met een keuze voor het Rijnzicht appartement op de eerste verdieping, beschikt u over ca, 230 m² woonoppervlak met een buitenruimte van ca. 30 m2. Het Rijnzicht appartement is bereikbaar via zowel een trap als lift. Bij gebruik van de lift, stapt u direct uit in uw woonkamer.

Penthouse met dakterras, tweede verdieping, appartement 6:
Met een keuze voor het Penthouse op de tweede verdieping beschikt u over ca. 230 m² woongenot, met een bijbehorend dakterras van ca. 90 m². Het Penthouse is bereikbaar via zowel een trap als lift. Bij gebruik van de lift, stapt u direct uit in uw woonkamer.

Kiezen is delen
Zes ‘State Of The Art’ appartementen duurzaam gebouwd
Villa De Rijn ademt rust, ruimte en comfort. Dat ervaart u binnen de ruime afmeting van de Tuinappartementen met een woonoppervlak van ca. 115 m² tot ca. 121 m² en een appartementsbreed terras van 40 m2. Zoekt u het graag hogerop, dan valt uw keuze mogelijk op één van de vier Rijnzicht-appartementen met maar liefst ca. 108 m² tot 230 m² woonoppervlak en een royale buitenruimte. Alle appartementen zijn voorzien van een royale living met open keuken, twee grote slaapkamers en een riante badkamer. In een vroeg stadium van de bouw heeft u nog invloed op de indeling en afwerking. U installeert naar eigen keuze of maakt gebruik van onze projectspecialisten.

Fraaie architectuur
Modern wonen met een historisch mooi uitzicht
Het complex met de witgekeimde gevels en speelse houtaccenten oogt modern maar voegt zich naadloos tussen natuur en aanlendende villa’s. De grote glaspartijen van uw appartement bieden een subliem uitzicht over de rivier en haar uiterwaarden. Dit geeft u beslist een gevoel van ultieme vrijheid. In de onderbouw van het complex bevindt zich een ruime berging voor elk appartement. Het complex voorziet in tien parkeerplaatsen waarvan er een of twee zijn inbegrepen bij de aankoop van elk appartement. Het plaatsten van een laadpaal voor hybride voertuigen behoort tot de opties. Vanzelfsprekend wordt uw appartement duurzaam en energiezuinig opgeleverd.

Centraal gesitueerd
Een natuurrijke omgeving met alle wenselijke voorzieningen
Uw schitterende appartement staat aan de fraaie en rustige Hulkesteinseweg in Arnhem Noord. De toegangsweg is een brede fietsstraat waar auto’s te gast zijn. Deze autoluwe weg wordt overwegend gebruikt door bestemmingsverkeer. De binnenstad is op loopafstand en biedt een aantrekkelijke schakering aan trendy conceptstores en gevestigde winkelnamen. Arnhem kent elke denkbare voorziening die past bij een stad van dit formaat. Dat de rich and famous hier al eeuwenlang hun vertier zoeken, is te danken aan een unieke combinatie van knusse dorpskernen en riante buitenplaatsen.

Eenvoudige en effectieve bereikbaarheid met auto of openbaar vervoer
Voor uw zakelijke belangen zijn er belangrijke uitvalswegen naar andere delen van Nederland en Duitsland. Hiervan is de A12 met verbindingen naar de A2 en de A27 de meest bekende. Internationale treinverbindingen brengen u met hogesnelheidstreinen in korte tijd naar dertien verschillende steden in Duitsland of via Brussel naar Parijs. Naast een knap staaltje architectuur, is het Centraal Station van Arnhem het belangrijkste spoorwegknooppunt in Oost-Nederland.

Voor meer informatie willen u graag verwijzen naar de projectwebsite. Via die weg wordt u ook op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Schrijf u in als belangstellende.

  • 109-230 m2

Kenmerken Villa de Rijn

Overdracht

Prijs€ 756.000,- t/m € 2.995.000,-
StatusVerkocht

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte109-230 m2

Overig

Project websiteVilla de Rijn

Bouwtypes Villa de Rijn

Verkocht

Begane grond appartementen 3 en 4

€ 756.000,- t/m € 847.000,-

  • 108 m2 Woon opp.
Verkocht

Tuinappartementen 1 en 2

€ 790.000,-

  • 115 m2 Woon opp.
Verkocht

Eerste verdieping appartement 5

€ 1.840.000,-

  • 230 m2 Woon opp.

Maandlasten Villa de Rijn

Ligging project 'Villa de Rijn'

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

155.699