Gratis waardebepaling

Een huis te koop zetten is vrij makkelijk maar je huis succesvol verkopen is toch een vak apart. Benieuwd wat je woning waard is in de huidige markt? Dan is het zinvol om van te voren een vrijblijvende waardebepaling in te plannen. Tijdens de waardebepaling komen we thuis bij je langs en zullen we dieper ingaan op de waarde van de woning, wordt er inzicht gecreëerd in je situatie en worden je woonwensen in kaart gebracht!

Het aanvragen van een waardebepaling bij jouw thuis is de eerste stap naar het kunnen waarmaken van jouw woonwensen. Waarom is dit het geval en waarom zou je een waardebepaling nodig hebben?

  • Je wilt gewoon een indicatie van de verkoopwaarde omdat je overweegt je woning te gaan verkopen.
  • Je wilt een andere woning kopen, maar wat brengt je huidige woning eigenlijk op? Je wilt dus voordat je beslist een compleet financieel plaatje maken.
  • Heb ik overwaarde? Of staat mijn huis ‘onder’-water? Dit kunnen wij jouw uitgebreid toelichten

Kortom, als je een waardebepaling van je huis laat uitvoeren weet je de waarde van uw woning, waar je staat in de woningmarkt en hoe je de volgende stap op de woningmarkt het best kunt gaan nemen. Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op voor het inplannen van een waardebepaling. We helpen je graag!

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De cijfers spreken

Gemiddelde verkoopprijs in Arnhem

Landelijk gemiddelde: € 361.988,-

Gemiddelde vraagprijs in Arnhem

Landelijk gemiddelde: € 403.200,-

Gemiddelde verkooptijd in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 26