Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Roel Willemsen Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

We zijn zeer tevreden hoe het is gegaan met de verkoop en het contract met de makelaar daarom bevelen we roel willemsen ook zeker aan

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Vriendelijke medewerkers, erg behulpzaam!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

We zijn fantastisch begeleid bij de verkoop van onze woning. We hebben altijd zeer goed advies gehad en ondanks de drukte zijn ze altijd goed bereikbaar geweest voor al onze vragen. Van begin tot eind zijn ze altijd heel betrokken geweest. We zijn heel blij dat ze onze woning zo goed en snel hebben verkocht.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Voor mij was dit op herhaling bij Roel Willemsen én het contact met alle medewerkers is altijd super. Wie je ook spreekt, iedereen weet wie je bent en waar het over gaat. De persoonlijke benadering, de klantgerichtheid, het meedenken en uiteraard de deskundigheid.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8.5

Zeer deskundig makelaar met een persoonlijke benadering. We zijn erg goed geholpen bij de aankoop van een woning en hebben ook besloten om ons huis door deze makelaar te laten verkopen. Beide verliep erg soepel.

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

10

Vanaf de eerste afspraak met David hadden we gelijk een goed gevoel en heel veel vertrouwen in hem en dat was zeer terecht! Samen met Leny heeft hij ver boven onze verwachting alles geregeld!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Roel Willemsen Garantiemakelaars is op funda beoordeeld met een 9,0

Bij Roel Willemsen Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,0. Benieuwd waarom?