Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Roel Willemsen Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

8

Ondanks Corona uitdagingen ons huis op een leuke manier goed verkocht. De makelaar was gezien de vreemde tijd creatief in zijn approach, hetgeen heeft gewerkt. Zijn expertise heeft absoluut tot het beste bod geleid.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

9

we zijn goed voorgelicht en goed begeleid !! de verkoop is supersnel verlopen dus wij zijn zeer tevreden mensen!!

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

7.3

Het contact was, voor zover mogelijk door Covid-19, prima. Fijne makelaar, duidelijk en helder. David Franke heeft een ontzettend leuk huis voor ons gevonden wat meer naar onze smaak is dan ons vorige huis, gewoon al door de ligging. Daar zijn we heel blij mee. Ons oude huis is, ondanks de crisis redelijk snel verkocht. Het enige waar we een beetje commentaar op hebben, is dat het best gezegd mag worden dat je, in het kader van een goede verkoop, wat moet bijwerken, zoals bijvoorbeeld witten. Daar hoef je niet behoudend in te zijn.

beoordeelt ons met een 7.3

geplaatst op

10

Het contact was goed. Afspraken werden nagekomen. Makelaar was correct en duidelijk en hij had verstand van de woningmarkt.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.3

Samenwerking ging erg goed, eerlijk en weet waar hij het over heeft. Komt zijn beloftes na en is ten alle tijden te bereiken mocht je een vraag hebben.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Roel Willemsen Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,6

Bij Roel Willemsen Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,6. Benieuwd waarom?