Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Roel Willemsen Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

8.3

Beste Lezers, Heb nu voor de derde maal met Roel Willemsen zaken gedaan, en is mij weer zeer goed bevallen. Contactpersoon M. Frijters iemand die vertrouwen uitstraalt en die de rust bewaart in een hectische periode, de verkoop van een woning. Afspraken worden goed en correct doorgeven aan de binnendienst, diversen college zorgen voor een goede follow-up. Je voelt als klant dat dit bedrijf een goed geoliede machine is als het gaat om Service,(met een hoofdletter), administratieve afhandeling, en ont-Zorgen van de klant. Ook voor een volgende keer hoef ik niet meer te zoeken maar ga weer voor Roel Willemsen. Wens hun allemaal heel veel succes voor de komende jaren.

beoordeelt ons met een 8.3

geplaatst op

8

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

10

Heel prettig! Fijne makelaar! Meedenkend en ontzorgend! We bevelen de makelaar van harte aan! Bedankt Roel Willemsen! Dikke 10!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8

Ondanks Corona uitdagingen ons huis op een leuke manier goed verkocht. De makelaar was gezien de vreemde tijd creatief in zijn approach, hetgeen heeft gewerkt. Zijn expertise heeft absoluut tot het beste bod geleid.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

9

we zijn goed voorgelicht en goed begeleid !! de verkoop is supersnel verlopen dus wij zijn zeer tevreden mensen!!

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Roel Willemsen Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,6

Bij Roel Willemsen Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,6. Benieuwd waarom?