Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Roel Willemsen Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

Eigenlijk is het cijfer gebaseerd op alle aspecten. De begeleiding was heel goed, maar ook het proces verliep voorspoedig. De presentatie van de woning was erg mooi en ook de begeleidende tekst was wervend. Ook de plezierige contacten met David en de medewerkers op kantoor en hun bekwaamheid om ons als "leken" bij te staan zijn dragen in hoge mate bij aan het gegeven cijfer.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8.5

Verkoop van woning is goed verlopen, zowel de informatie als de met name begeleiding waren uitstekend. Bovendien vriendelijk en zeer betrokken in het geheel.

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

9

Van voorlichting tot verkoop werden we bijzonder goed begeleid. De uitleg was helder en concreet en toen er meerdere kopers voor onze woning waren wist de makelaar dit slim uit te spelen zodat er een hoger bod kwam dan verwacht. Al met al dus bijzonder tevreden.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9.5

Goed persoonlijk contact op basis van wederzijds vertrouwen. Eerlijke deskundige informatie ook als deze niet zo fijn is. Daardoor goede beslissingen kunnen nemen.

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

10

Roel willemsen Garantiemakelaars heeft mij goed begeleid met ds verkoop verkoop van mijn woning aan de Cortenoeverseweg 19 Brummen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Altijd genoeg en deskundige info voor en na bezichtiging

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Roel Willemsen Garantiemakelaars is op funda beoordeeld met een 9,4

Bij Roel Willemsen Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,4. Benieuwd waarom?