Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Roel Willemsen Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9.5

David Franke kwam vanaf het begin over als een zakelijke, no-nonsense makelaar. Ik had het gevoel dat hij er alles uit zou proberen te halen voor mij als verkoper en voor zichzelf als makelaar. Ook dat laatste vind ik heel gezond, we moeten immers allemaal eten. Ik krijg een top prijs voor mijn huis. De digitale omgeving, Move, waar Roel Willemsen mee werkt is overzichtelijk en fijn voor beide partijen omdat alle documenten en communicaties daar geupload worden. Dat maakt alles transparant en helder. Af en toe zaten er nog wat foutjes in het systeem, waardoor niet alles meteen zichtbaar werd. Tot slot, ik heb alles op afstand moeten doen en ook de overdracht, ondertekening zal via machtiging notaris gaan, maar dat loopt ook allemaal heel soepel. Al met al dus erg tevreden.

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

7.5

Als verkoper heb ik de woning zelf verkocht aan de nieuwe bewoners. Gevoel en snel reageren waren hierin de juiste sleutel om deze prachtige woning te kunnen verkopen. Wij hadden graag gezien dat er adequater was gereageerd op de signalen van de kopers. Contact met het kantoor verliep prima.

beoordeelt ons met een 7.5

geplaatst op

9

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9.3

Ons meeste contact was met de makelaar David en daarnaast met Jasper van kantoor. Met beide prettig en snel kunnen werken, antwoorden op vragen werden rap beantwoord (met de vrouw des huizes als erg ongeduldig is dat fijn :-) ). Ondertussen hebben wij de toekomstige bewoners zelf ook ontmoet en wij zijn erg blij met de mensen die in ons huis komen wonen. David, Jasper en de rest van het kantoor bedankt voor de snelle service en afhandeling. Grtz Rob & Kika

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

10

Vanaf het begin het gevoel gehad dat de verkoop van mijn huis in goede handen was. Ik ben goed op de hoogte gehouden en altijd deskundig geholpen, waarbij ook rekening gehouden werd met mij als persoon en niet alleen het verkopen van mijn huis. Absoluut een aanrader!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

Roel Willemsen Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,6

Bij Roel Willemsen Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,6. Benieuwd waarom?