Ga naar inhoud

2 onder 1 kapwoningen Dwarskap 39

6846 DX Arnhem

Verkocht

€ 500.000,- Vrij op naam

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. >
  4. 2 onder 1 kapwoningen Dwarskap 39

2 onder 1 kapwoning met dwarskap

Wat een plaatje! Deze karakteristieke 2 onder 1 kapwoning met Scandinavische invloeden in de kleurrijke wijk Westhof heeft letterlijk alles in huis. Bouwnummer 039 is een ruime woning van 6,3 meter breed, heeft een woonoppervlakte van 159 m2 en voorzieningen zoals station Arnhem Zuid, op fietsafstand. Stal je tweewieler in de garage en nestel je met een kop koffie en je favoriete magazine op de bank. Bij goed weer zoek je natuurlijk een fijne plek in je tuin op het westen. Sluit je ogen en waan je in je nieuwe huis.

Samen genieten
Je komt de 2 onder 1 kapwoning met dwarskap binnen via de zijgevel, hangt je jas aan de kapstok en loopt door de hal met toilet en meterkast de ruime woonkamer in. De prachtige L-vormige keuken heeft uitzicht op de kleurrijke tuin en is klaar om gebruikt te worden. Stel je daar eens die mooie lange eettafel voor die jullie onlangs op de woonboulevard zagen. Perfect voor vele gezellige etentjes met vrienden en familie. En na het eten samen genieten van die spannende voetbalwedstrijd op de bank aan de voorzijde van de woning.

Neem je in de hal de trap naar boven, dan kom je via de overloop bij 3 slaapkamers. De master bedroom heeft zelfs voldoende ruimte voor een inloopkast! Verder heb je op deze verdieping ook de badkamer met douche en 2e toilet. De zolderverdieping biedt volop creatieve mogelijkheden. Een fitnessruimte of thuiswerkkantoor wellicht?

  • 158 m2

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 500.000,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte158 m2
Inhoud615 m3

Bouw

SoortHerenhuis

Indeling

Geen eigenschappen

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van Arnhem

Gemiddelde verkoopprijs in Arnhem

Landelijk gemiddelde: € 318.796,-

Gemiddelde vraagprijs in Arnhem

Landelijk gemiddelde: € 336.310,-

Gemiddelde verkooptijd in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 22

Gemiddeld aangeboden in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 4081

Gemiddeld aantal verkocht in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 8726

Gemiddelde prijs/m2 in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 2.770