Ga naar inhoud

2 onder 1 kapwoningen Langskap 36

6846 DX Arnhem

Verkocht

€ 529.500,- Vrij op naam

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. >
  4. 2 onder 1 kapwoningen Langskap 36

Een opvallend huis op een bijzondere plek. Dat kun je wel zeggen van deze in het oog springende 2 onder 1 kapwoning met karakteristieke erker en Scandinavische invloeden in de fleurige wijk Westhof. Bouwnummer 036 is een ruime woning van 6,3 meter breed, heeft een woonoppervlakte van 161 m2 en voorzieningen zoals station Arnhem Zuid, op fietsafstand. Parkeer je tweewieler in de garage en kom thuis. Met een kop thee en een goed boek plof je zo op de bank neer. Bij goed weer zoek je natuurlijk een fijne plek in je tuin op het zuiden. Niet vreemd dat jij je hier snel vertrouwd voelt!

Samen genieten
Deze 2 onder 1 kapwoning met langskap is ideaal om met het gezin samen te zijn en het leven te vieren. Vanuit de hal met toilet, betreed je de ruime woonkamer. Creëer je een gezellig zithoekje of plaats je een mooie lange eettafel in de kamer, waar je gezellig met anderen kunt tafelen? Jij beslist! Aan de andere kant van de woning vind je een prachtige keuken. Deze heeft uitzicht op de kleurrijke tuin en is klaar om gebruikt te worden. Waar heb jij trek in vanavond?

Neem je in de hal de trap naar boven, dan kom je via de overloop bij 3 slaapkamers. De ouderslaapkamer heeft zelfs voldoende ruimte voor een inloopkast! Verder heb je op deze verdieping ook de badkamer met douche en 2e toilet. De zolderverdieping biedt volop creatieve mogelijkheden. Een fitnessstudio of thuiswerkplek wellicht?

  • 163 m2

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 529.500,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte163 m2
Inhoud623 m3

Bouw

SoortHerenhuis

Indeling

Geen eigenschappen

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van Arnhem

Gemiddelde verkoopprijs in Arnhem

Landelijk gemiddelde: € 318.796,-

Gemiddelde vraagprijs in Arnhem

Landelijk gemiddelde: € 336.310,-

Gemiddelde verkooptijd in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 22

Gemiddeld aangeboden in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 4081

Gemiddeld aantal verkocht in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 8726

Gemiddelde prijs/m2 in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 2.770