Ga naar inhoud

Hoekwoningen 14

6846 DX Arnhem

Verkocht

€ 344.500,- Vrij op naam

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. >
  4. Hoekwoningen 14

De avondzon geeft een gouden gloed aan de Scandinavische houten gevels als je na een werkdag de door prachtig groen omsloten wijk Westhof in rijdt. Na je auto op 1 van de vele parkeerplaatsen te hebben geparkeerd, stap je de prachtige de 4,8 meter brede hoekwoning binnen. Met een woonoppervlakte van 101 m2 en 3 slaapkamers biedt bouwnummer 014 je een heerlijke woonruimte. Vanuit de woonkamer kijk je even tevreden naar de vogeltjes in je zonnige tuin op het westen. Zo eerst nog even een wandeling met de hond onder het groene bladerdak van de volwassen eikenbomen langs het oude eikenlaantje en dan kunnen de voetjes omhoog. Dat is hoe thuiskomen voelt in Westhof.

Functioneel en comfortabel
Zodra je de woning via de voorzijde binnenkomt, sta je in de hal met toilet, meterkast en de deur naar het woongedeelte. Ga je de deur door, dan kom je in de open L-vormige keuken aan de voorzijde van de woning. Meteen even wat lekkers snijden voor op de borrelplank, want vanavond komen er vrienden op bezoek voor een ouderwets gezellige filmavond op de bank in het tuingerichte woongedeelte.

Wanneer je in de woonkamer de trap naar boven neemt, kom je uit in een gang die naar de 3 slaapkamers leidt. In welke kamer komt jouw bed te staan? Ook de badkamer met 2e toilet bevindt zich op deze verdieping. Ga je nog een verdieping verder omhoog dan kom je bij de zolderkamer met aansluiting voor een wasmachine en droger. Wil je hier graag een thuiswerkkantoor, logeer- of hobbykamer? Er is ruimte genoeg!

  • 103 m2

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 344.500,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte103 m2
Inhoud403 m3

Bouw

SoortEengezinswoning

Indeling

Geen eigenschappen

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van Arnhem

Gemiddelde verkoopprijs in Arnhem

Landelijk gemiddelde: € 318.796,-

Gemiddelde vraagprijs in Arnhem

Landelijk gemiddelde: € 336.310,-

Gemiddelde verkooptijd in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 22

Gemiddeld aangeboden in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 4081

Gemiddeld aantal verkocht in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 8726

Gemiddelde prijs/m2 in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 2.770