Ga naar inhoud

Levensloopwoningen tussen 63

6846 DX Arnhem

Verkocht

€ 344.500,- Vrij op naam

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. >
  4. Levensloopwoningen tussen 63

Na een heerlijke tocht door het prachtige Park Lingezegen rijd je met je elektrische fiets Westhof binnen. De gekleurde huizen en de houten gevels laten je weten dat je een buurt binnenkomt met Scandinavische invloeden. Als je aankomt bij je 6,3 meter brede tussenwoning met dakkapel, word je vanaf het vaste bankje naast de voordeur vriendelijk begroet door de buurman. Even gezellig een praatje maken en daarna eens kijken hoe de planten erbij staan in de achtertuin op het oosten.

Knus en vertrouwd
De indeling van de levensloopwoning met bouwnummer 063 is verrassend handig en biedt mogelijkheden die de meeste woningen niet hebben. Je komt de woning van 103 m2 binnen in de hal waar je ook het toilet met fonteintje vindt. Loop je verder, word je aangenaam verrast door de ruime keuken. Vanavond misschien weer eens een ouderwets lekkere appeltaart bakken. Is zo lang geleden! Vanuit de knusse woonkamer heb je vrij zicht op de imposante eiken die de laan sieren. Eveneens op de begane grond vind je de slaapkamer én de badkamer met douche en 2e toilet. Ideaal alles gelijkvloers te hebben!

Toch is het fijn dat er nog een bovenverdieping is. De praktische zolderruimte biedt plaats voor bijvoorbeeld een 2e slaapkamer, maar door de ventilatieluiken is het ook een ideale wasruimte. En dan blijft er zelfs nog genoeg plek over om de spullen op te bergen die je niet alle dagen gebruikt. Wat een heerlijk huis!

  • 103 m2

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 344.500,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte103 m2
Inhoud403 m3

Bouw

SoortEengezinswoning

Indeling

Geen eigenschappen

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van Arnhem

Gemiddelde verkoopprijs in Arnhem

Landelijk gemiddelde: € 318.796,-

Gemiddelde vraagprijs in Arnhem

Landelijk gemiddelde: € 336.310,-

Gemiddelde verkooptijd in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 22

Gemiddeld aangeboden in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 4081

Gemiddeld aantal verkocht in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 8726

Gemiddelde prijs/m2 in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 2.770