Ga naar inhoud

Parkpaviljoen Wilgenvliet

6846 GA Arnhem

Roel Willemsen Garantiemakelaars Arnhem
Neem contact met mij op
Project website

33 vrij van 33

Project website

€ 236.500,- t/m € 369.500,-

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Arnhem Parkpaviljoen Wilgenvliet

Start verkoop dinsdag 12 mei 2020!

Schuytgraaf, Arnhem in de Betuwe. Een wijk met veel groen en water. Een gezellige en compacte wijk met alle voorzieningen, zoals winkels, een wijkcentrum, een gezondheidscentrum, scholen en Station Arnhem Zuid. Met de trein ben je vanaf hier in een paar minuten in het centrum van Arnhem. Kortom: een wijk waar het aangenaam wonen is.

• 3-kamer appartementen Noord – Zuid

De 11 3-kamer appartementen die zich in het midden van het complex bevinden, hebben een oppervlakte van 76 m2. Deze appartementen zijn gericht op het noorden of het zuiden. Een ervan bevindt zich op de begane grond, de overige op de 1e tot en met de 5e verdieping. De lichte woonkamer met open keuken is totaal 30 m2 groot. De keuken is voorzien van alle noodzakelijke aansluitingen voor elektrisch koken, een koelkast en een vaatwasser. Vanuit je woonkamer heb je bij deze appartementen toegang tot een loggia, een inpandig balkon van zo’n 6 m2. Een lekkere beschutte plek om na een dag werken even tot rust te komen, met uitzicht over het water of het groen in de omgeving. De hoofdslaapkamer is tussen de 15 en 18 m2 groot met naast het bed ook voldoende ruimte voor kledingkasten. De tweede slaapkamer grenst aan de loggia en is ruim 8 m2 groot. Deze kamer kun je eventueel ook inrichten als werkkamer. De badkamer van circa 5 m2 is voorzien van een douche, wastafel en tweede toilet.

• 3-kamer appartementen Oost

Aan de oostzijde van Parkpaviljoen Wilgenvliet heb je op de 1e tot en met de 5e verdieping de keuze uit 10 3-kamer appartementen met een oppervlakte van 81 m2, met veel glas rondom. Hierbij heb je veel leefruimte in de woonkamer met open keuken die samen 31 tot 34 m2 groot is. Zoals bij alle appartementen is de keuken voorzien van de aansluitingen voor elektrisch koken, de koelkast en de vaatwasser. Op de hoek van je woonkamer is een groot balkon van 8 m2 met vrij uitzicht. Bij de helft van de appartementen ligt dit balkon op het zuidoosten, bij andere helft op het noordoosten. Dat wordt ’s ochtends genieten van de opkomende zon, zie je het al voor je? Bij dit type appartementen is de hoofdslaapkamer ongeveer 14 m2 groot, de tweede slaapkamer biedt je 10 m2 ruimte. Ook hier zou je eventueel een werkkamer van kunnen maken. Een compleet ingerichte badkamer van 5 m2 maakt dit appartementstype compleet.

• 3-kamer appartementen Zuidwest

Op de zuidwestelijke hoek van Parkpaviljoen Wilgenvliet zit op iedere verdieping, vanaf de begane grond tot en met de 5e, een appartement van circa 90 m2. Door zijn ligging is het een zonnig en licht appartement met veel daglicht. De ruime woonkamer met open keuken is 40 m2 groot. De keuken, in een hoekopstelling, is voorzien van aansluitingen voor elektrisch koken, de koelkast en de vaatwasser. Je balkon, gelegen op het zuidwesten, is maar liefst 8 m2 groot, waarbij je bijna de hele dag zon hebt. Dat wordt veel buiten zitten, met uitzicht over het water. Ook dit type appartement heeft twee slaapkamers, waarvan de grootste bijna 15 m2 is en de tweede bijna 10 m2. Een badkamer van dik 6 m2, een berging annex technische ruimte en het tweede toilet in de hal maken dit appartement compleet.

• 3-kamer appartementen Noordwest

Deze twee 3-kamer appartementen vind je op de begane grond en 1e verdieping van Parkpaviljoen Wilgenvliet. De totale oppervlakte bedraagt 82 m2, waarvan 37 m2 in gebruik is als woonkamer met open keuken. De woonkamer en keuken zijn ruim en licht, met op de hoek een groot balkon van 8 m2 met uitzicht op het water en het groen. De keuken, ook hier in een hoekopstelling, is voorzien van de gebruikelijke aansluitingen voor elektrisch koken, de koelkast en de vaatwasser. Via de entreehal kom je bij de twee slaapkamers, met een oppervlakte van 15 m2 en 10 m2. Bij dit type appartement is de badkamer, die voorzien is van een douche, toilet en wastafel, 6 m2 groot.

De 4 4-kamer appartementen van Parkpaviljoen Wilgenvliet, vind je op de 2e tot en met de 5e verdieping. Gelegen op het noordwesten, met uitzicht over het water en groen dat dit appartementencomplex omringt. Door de drie slaapkamers zijn dit ideale appartementen voor gezinnen met jonge kinderen. En zeker ook voor mensen waarvan de kinderen niet meer thuis wonen maar die toch regelmatig logees krijgen. Bovendien is het grote voordeel van een appartement, dat je niet de zorg hebt om een tuin. En als je op vakantie gaat, dat je de deur zo achter je dicht kan trekken.

De woonkamer met open keuken in dit appartementstype is 37 m2. De vele ramen rondom maken het een licht appartement. De keuken, in een hoekopstelling, is voorzien van aansluitingen voor elektrisch koken, de koelkast en de vaatwasser. Vanzelfsprekend ontbreekt ook hier een balkon niet. Dat biedt je 8 m2 buitenruimte, genoeg om een terrastafel voor vier personen te plaatsen! Via de royale entreehal ( 12 m2) ga je naar de drie slaapkamers. De grootste daarvan heeft een oppervlakte van 15 m2, de andere twee zijn ongeveer 10 tot 12 m2 groot. De badkamer is hier 6 m2 groot. Een douche, tweede toilet en wastafel behoren bij de inrichting ervan. Bij een groter appartement hoort ook meer bergruimte: die is hier maar liefst 6 m2 groot. Daar kun je dus aardig wat in kwijt.

  • 74-103 m2
  • 185-257 m3

Kenmerken Parkpaviljoen Wilgenvliet

Overdracht

Prijs€ 236.500,- t/m € 369.500,-
StatusVerkocht

Oppervlaktes en inhoud

Inhoud185-257 m3
Woonoppervlakte74-103 m2

Bouw

Start bouw5 oktober 2020

Overig

Project websiteParkpaviljoen Wilgenvliet

Bouwtypes Parkpaviljoen Wilgenvliet

4 vrij van 4

4-kamer appartement

€ 346.500,- t/m € 369.500,-

  • 103 m2 Woon opp.
  • 257 m3 Inhoud
29 vrij van 29

3-kamer appartement

€ 236.500,- t/m € 318.500,-

  • 74-89 m2 Woon opp.
  • 185-222 m3 Inhoud

Maandlasten Parkpaviljoen Wilgenvliet

Ligging project 'Parkpaviljoen Wilgenvliet'

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

155.699

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

18%

20% NL

22%

20% NL

59%

20% NL