Ga naar inhoud

Minervasingel (bwnr. 012) 12

6846 GA Arnhem

Verkocht

€ 241.500,- Vrij op naam

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. >
  4. Minervasingel (bwnr. 012) 12

Het comfortabele 3-kamerappartement met bouwnummer 012 heeft een oppervlakte van circa 75 m2 en ligt op de 2e verdieping. Voldoende ruimte dus als je alleen bent of met zijn tweeën of voor een gezin met een jong kind.

Schuytgraaf, Arnhem in de Betuwe. Een wijk met veel groen en water. Een gezellige en compacte wijk met alle voorzieningen, zoals winkels, een wijkcentrum, een gezondheidscentrum, scholen en Station Arnhem Zuid. Met de trein ben je vanaf hier in een paar minuten in het centrum van Arnhem. Kortom: een wijk waar het aangenaam wonen is.

• 3-kamer appartementen Noord – Zuid

De 11 3-kamer appartementen die zich in het midden van het complex bevinden, hebben een oppervlakte van 76 m2. Deze appartementen zijn gericht op het noorden of het zuiden. Een ervan bevindt zich op de begane grond, de overige op de 1e tot en met de 5e verdieping. De lichte woonkamer met open keuken is totaal 30 m2 groot. De keuken is voorzien van alle noodzakelijke aansluitingen voor elektrisch koken, een koelkast en een vaatwasser. Vanuit je woonkamer heb je bij deze appartementen toegang tot een loggia, een inpandig balkon van zo’n 6 m2. Een lekkere beschutte plek om na een dag werken even tot rust te komen, met uitzicht over het water of het groen in de omgeving. De hoofdslaapkamer is tussen de 15 en 18 m2 groot met naast het bed ook voldoende ruimte voor kledingkasten. De tweede slaapkamer grenst aan de loggia en is ruim 8 m2 groot. Deze kamer kun je eventueel ook inrichten als werkkamer. De badkamer van circa 5 m2 is voorzien van een douche, wastafel en tweede toilet.

• 3-kamer appartementen Oost

Aan de oostzijde van Parkpaviljoen Wilgenvliet heb je op de 1e tot en met de 5e verdieping de keuze uit 10 3-kamer appartementen met een oppervlakte van 81 m2, met veel glas rondom. Hierbij heb je veel leefruimte in de woonkamer met open keuken die samen 31 tot 34 m2 groot is. Zoals bij alle appartementen is de keuken voorzien van de aansluitingen voor elektrisch koken, de koelkast en de vaatwasser. Op de hoek van je woonkamer is een groot balkon van 8 m2 met vrij uitzicht. Bij de helft van de appartementen ligt dit balkon op het zuidoosten, bij andere helft op het noordoosten. Dat wordt ’s ochtends genieten van de opkomende zon, zie je het al voor je? Bij dit type appartementen is de hoofdslaapkamer ongeveer 14 m2 groot, de tweede slaapkamer biedt je 10 m2 ruimte. Ook hier zou je eventueel een werkkamer van kunnen maken. Een compleet ingerichte badkamer van 5 m2 maakt dit appartementstype compleet.

• 3-kamer appartementen Zuidwest

Op de zuidwestelijke hoek van Parkpaviljoen Wilgenvliet zit op iedere verdieping, vanaf de begane grond tot en met de 5e, een appartement van circa 90 m2. Door zijn ligging is het een zonnig en licht appartement met veel daglicht. De ruime woonkamer met open keuken is 40 m2 groot. De keuken, in een hoekopstelling, is voorzien van aansluitingen voor elektrisch koken, de koelkast en de vaatwasser. Je balkon, gelegen op het zuidwesten, is maar liefst 8 m2 groot, waarbij je bijna de hele dag zon hebt. Dat wordt veel buiten zitten, met uitzicht over het water. Ook dit type appartement heeft twee slaapkamers, waarvan de grootste bijna 15 m2 is en de tweede bijna 10 m2. Een badkamer van dik 6 m2, een berging annex technische ruimte en het tweede toilet in de hal maken dit appartement compleet.

• 3-kamer appartementen Noordwest

Deze twee 3-kamer appartementen vind je op de begane grond en 1e verdieping van Parkpaviljoen Wilgenvliet. De totale oppervlakte bedraagt 82 m2, waarvan 37 m2 in gebruik is als woonkamer met open keuken. De woonkamer en keuken zijn ruim en licht, met op de hoek een groot balkon van 8 m2 met uitzicht op het water en het groen. De keuken, ook hier in een hoekopstelling, is voorzien van de gebruikelijke aansluitingen voor elektrisch koken, de koelkast en de vaatwasser. Via de entreehal kom je bij de twee slaapkamers, met een oppervlakte van 15 m2 en 10 m2. Bij dit type appartement is de badkamer, die voorzien is van een douche, toilet en wastafel, 6 m2 groot.

  • 75 m2

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 241.500,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte75 m2
Inhoud187 m3

Bouw

SoortPortiekflat
Dak typePlat dak

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van Arnhem

Gemiddelde verkoopprijs in Arnhem

Landelijk gemiddelde: € 318.796,-

Gemiddelde vraagprijs in Arnhem

Landelijk gemiddelde: € 336.310,-

Gemiddelde verkooptijd in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 22

Gemiddeld aangeboden in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 4081

Gemiddeld aantal verkocht in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 8726

Gemiddelde prijs/m2 in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 2.770