Ga naar inhoud

Sluiseiland fase 1

6841 BE Arnhem

Roel Willemsen Garantiemakelaars Arnhem
Neem contact met mij op
Project website

0 vrij van 33

Project website

€ 350.000,- t/m € 599.000,-

 1. Home>
 2. Nieuwbouw>
 3. Koop Arnhem Sluiseiland fase 1

VERKOOP GESTART 8 APRIL 2022 – Fase 1 van nieuwbouwproject Sluiseiland!

DE PROJECTWEBSITE IS IN DE LUCHT!
Neem alvast een kijkje voor meer informatie over dit prachtige nieuwbouwproject.

Op loopafstand van de uiterwaarden, het bruisende centrum van Arnhem en Meinerswijk, op de plek van een middeleeuwse huisplaats en een verdwenen sluis ontstaat een duurzaam wooneiland. Sluiseiland verbindt stad en natuur met een knipoog naar de historie. Volledig door water omsloten in de groene noordwesthoek van Malburgen vindt u straks Sluiseiland!

Unieke locatie
Sluiseiland in Arnhem ligt werkelijk ideaal. De rust van de natuur is binnen handbereik. Loop de straat uit en u vindt een weids uitzicht over de uiterwaarden van de Nederrijn en het natuurgebied Stadsblokken en Meinerswijk. Een heerlijke plek om te wandelen, hardlopen of fietsen. Richting de rivier de Nederrijn vindt u diverse aantrekkelijke voorzieningen, zoals Strand Zuid Arnhem, leuke terrasjes en een watersportcentrum. Dus volop mogelijkheden om van nog meer natuur te genieten!
De wijk Malburgen beschikt over alle faciliteiten, die nodig zijn om fijn te wonen. Wilt u het stadscentrum opzoeken? Het is nog geen 10 minuutjes fietsen naar het bruisende centrum van Arnhem met kleine, authentieke straatjes, gezellige terrasjes, fijne restaurants en een breed scala aan winkels. Sluiseiland in Arnhem; het beste van twee werelden!

Eilandgevoel
Water is dé identiteitsdrager van Sluiseiland. Het water rondom de woningen aan de waterkant en de ruime vlonders creëren een ultiem eilandgevoel. De duidelijke entrees van het eiland, in de vorm van bruggen en een boardwalk, accentueren de relatie met het water. In het middengebied, in het hart van het eiland, wordt een sfeervol groen hof gerealiseerd met speelse doorkijken naar het water. Een veilige plek voor jong en oud!

Sluiseiland
De bebouwing op Sluiseiland bestaat uit twee appartementengebouwen met huurwoningen en 57 eengezinskoopwoningen. Het zorgvuldige integrale ontwerp geeft Sluiseiland een rustige en prettige uitstraling. De ruimtelijke compositie, materialisatie en beplanting maken van Sluiseiland een fijne, klimaat adaptieve plek voor mens, plant en dier.
Het afwerkingsniveau is uitermate hoog. Fraai metselwerk, pergola’s en houten vlonders geven het project de extra luxe uitstraling, die het verdient en maken van Sluiseiland een waanzinnige nieuwe woonplek!

Woningtypes en verkoop
In fase 1 worden 33 woningen verkocht, in fase 2 de overige 24. De koopwoningen op Sluiseiland zijn onderbracht in 3 verschillende woningtypes. Namelijk de types Tij, Spits en Roer. In de eerste fase worden alle woningtypes aangeboden. Fase 2 bestaat alleen uit de types Tij en Spits. Woningtype Roer wordt dus alleen in fase 1 aangeboden. De verkoop van de woningen in fase 2 zal naar verwachting in het 3e kwartaal van 2022 van start gaan.

 • 112-170 m2
 • 100-205 m2
 • 420-690 m3

Kenmerken Sluiseiland fase 1

Overdracht

Prijs€ 350.000,- t/m € 599.000,-
StatusVerkocht

Oppervlaktes en inhoud

Inhoud420-690 m3
Woonoppervlakte112-170 m2
Perceeloppervlakte100-205 m2

Overig

Project websiteSluiseiland fase 1

Bouwtypes Sluiseiland fase 1

Verkocht

Spits (tussen- en hoekwoningen)

€ 364.000,- t/m € 409.000,-

Ideaal voor gezinnen!

Een fijn huis met tuin in het hart van Sluiseiland, dat is woningtype Spits. In fase 1 worden 12 Spits-woningen aangeboden, 8 tussenwoningen en 4 hoekwoningen. De basis is goed en bestaat uit twee bouwlagen met een woonoppervlakte van 112 m². Om nog meer ruimte te creëren kunnen bepaalde woningen optioneel worden voorzien van een uitbouw op de begane grond en/of een dakopbouw.
De woning heeft een tuingerichte woonkamer en op de eerste verdieping vindt u 3 slaapkamers en een badkamer. Optioneel is een 4e slaapkamer eenvoudig te realiseren. De achtertuinen liggen op het noorden of oosten. Daar vindt u ook de houten berging.

Woonoppervlakte vanaf 112 m² tot 120 m².

– uitstekende indeling
– zitbankje met bakstenen plantenbak aan de straatzijde
– gasloos en voorzien van een warmtepomp
– vloerverwarming en topkoeling
– luxe badkamer
– optie dakopbouw (11 woningen)
– optie uitbouw begane grond (6 woningen)

 • 112-120 m2 Woon opp.
 • 100-125 m2 Perceel opp.
 • 420-475 m3 Inhoud
Verkocht

Roer (tussen- en hoekwoningen)

€ 499.000,- t/m € 589.000,-

Bent u op zoek naar een grote gezinswoning aan het water? Dan is type Roer een hele goede keuze.

Alleen in fase 1 worden Roer-woningen aangeboden. In totaal zijn er 12 beschikbaar. Een groot huis met de tuin op het westen. 8 woningen met drie bouwlagen en een woonoppervlakte van 150 m². Optioneel is zelfs een dakopbouw mogelijk! De 2 hoekwoningen en de 2 woningen daarnaast zijn standaard voorzien van een dakopbouw. Zij bieden een woonoppervlakte van maar liefst 170 m².

De begane grond is speels door een hoogteverschil in het midden van de begane grond (split level). De extra hoge woonkamer met grote raampartij aan de tuinzijde halen het licht en het buitengevoel naar binnen. Op de eerste verdieping zijn 2 riante slaapkamers en de ruime badkamer voorzien. De tweede verdieping heeft ook nog eens 3 slaapkamers. Parkeren doet u voor de deur op eigen terrein en daar vindt u ook de aangebouwde berging. Aan de straat- en waterzijde van de woning staan pergola’s.

Woonoppervlakte vanaf 150 m² tot 170 m².

– fantastische ligging aan het water, met uitzicht op een bosperceel
– extra hoge woonkamer
– parkeerplaats op eigen terrein
– gasloos en voorzien van een warmtepomp
– vloerverwarming en topkoeling
– luxe badkamer
– optie dakopbouw

 • 150-170 m2 Woon opp.
 • 125-130 m2 Perceel opp.
 • 570-670 m3 Inhoud
Verkocht

Tij (tussen- en hoekwoningen)

€ 469.000,- t/m € 589.000,-

Wilt u wonen aan het water in een woning met super veel ruimte en indelingsmogelijkheden op de begane grond? Kies dan voor eyecatcher Tij.

In fase 1 worden 9 Tij-woningen aangeboden; 6 met twee bouwlagen en een woonoppervlakte van 133 m² en 3 (waarvan 2 hoekwoningen) met drie bouwlagen en een woonoppervlakte van maar liefst 170 m². Twee tweelaagse woningen kunnen optioneel van een derde bouwlaag worden voorzien.

Over de begane grond is goed nagedacht. U woont rondom de buitenruimte en door de grote raampartijen zijn alle ruimtes licht en ruim van opzet. Het grote terras op het zuiden met een houten vlonder aan het water is werkelijk fantastisch! Op de begane grond kunnen ook een slaap- en badkamer of een werkruimte worden gerealiseerd. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers voorzien en vindt u de badkamer. Parkeren kunt u voor de deur op eigen terrein. Daar vindt u ook de aangebouwde berging. Aan de straat- en waterzijde van de woning staan pergola’s.

Woonoppervlakte vanaf 133 m² tot 170 m².

– fantastische ligging aan water op het zuiden
– twee parkeerplaatsen op eigen terrein
– gasloos en voorzien van een warmtepomp
– vloerverwarming en topkoeling
– luxe badkamer
– opties slaap- en badkamer of werkruimte op de begane grond
– optie 3e bouwlaag bij twee 2-laagse woningen

 • 133-170 m2 Woon opp.
 • 170-205 m2 Perceel opp.
 • 550-690 m3 Inhoud

Maandlasten Sluiseiland fase 1

Ligging project 'Sluiseiland fase 1'

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

155.699