Ben jij klaar voor de start verkoop van De Blauwe Wilgen, fase 4B?

Over 3 weken is het zover, op dinsdag 13 juli start de verkoop van de laatste fase van De Blauwe Wilgen in de Schuytgraaf-Noord in Arnhem! Ben jij er al klaar voor?

Heb je interesse in een woning? Dan kun je vanaf 13 juli gelijk inschrijven om kans te maken op een optie. Vanaf de start van de verkoop is alle informatie te vinden op de projectwebsite. Daarnaast kun je tot dinsdag 20 juli, 12:00 uur inschrijven voor een optie met behulp van de button “digitaal inschrijven” op de projectwebsite. Daarna zullen de opties worden toegewezen aan de gelukkigen.

Hoe gaat de inschrijving in zijn werk?

  • Op de dag dat de verkoop start komen de verkoopdocumentatie, prijzen en de inschrijfbutton online beschikbaar. De verkoopdocumentatie kun je ook afhalen bij ons kantoor.
  • Op het inschrijfgedeelte staan de onderstaande vragen, plus informatie omtrent de sluitingsdatum van inschrijving.
    • de voorkeuren voor bouwnummers, in volgorde van voorkeur
    • of er recent een hypotheekberekening is gemaakt. TIP: Laat een gratis (online) financiële check maken bij Hypotheekshop Arnhem Zuid 026-3274466!
    • of de verkoop van de woning een voorbehoud is voor aankoop. TIP: Vraag een gratis (online) waardindicatie van je woning bij Roel Willemsen  026-3274455

De toewijzing geschiedt door Roosdom Tijhuis. De makelaars hebben een adviserende rol.

Interesse? Neem dan contact op met ons kantoor en vraag naar Leny!