Copaan, ons slimme online koopwoningzoeksysteem

Met Roel Willemsen vind je jouw ideale koopwoning!
Copaan is een persoonlijk online zoeksysteem dat wij gebruiken om jou als zoeker op maat van dienst te kunnen zijn.
Het systeem biedt je de mogelijkheid om beter, sneller en leuker de gewenste woning te vinden.
Je creëert heel eenvoudig, online een volledig beeld van je prioriteiten, wensen en eisen. Buurtinformatie is geintegreerd. Copaan selecteert uit het actuele aanbod de passende woningen en woningen worden niet uitgesloten als aan een van de wensen niet wordt voldaan. Dat is makkelijk, eenvoudig en vooral effectief.

De Copaantest

Met de Copaantest kun je uitgebreid al je eisen en wensen voor je nieuwe woning opgeven, zodat je kunt zien wat de best matchende wijken en woningen zijn in jouw zoekgebied!

De Copaantest geeft je alvast een voorproefje van hoe Copaan je kan helpen bij het vinden van je ideale nieuwe woning.

 

Zo werkt de Copaantest:
  • Geef alle je eisen en wensen op! Wees niet bescheiden, de test sluit woningen niet uit als ze niet aan al je wensen voldoen. Bovendien kun je voor iedere wens opgeven of het een absolute voorwaarde is of een lichte voorkeur.
  • Op basis van je budget, eisen en wensen berekenen wij in welke wijken je de beste matches vind, waar je de meeste kans maakt om je ideale woning te vinden.
  • Uit het actuele aanbod laten we je zien welke woningen het beste matchen met je budget, eisen en wensen. Bij iedere woning zie je direct de plussen en minnen: je belangrijkste eisen en wensen waaraan de woning wel en niet voldoet.

Meer info over Copaan 

Klik hier en test Copaan!