De slimme zoekmachine: Copaan

In deze verkopersmarkt is het vinden van je droomhuis een ware uitdaging. De concurrentie is moordend en woningen vliegen binnen no-time van de markt. Met Copaan, de slimme zoekmachine die alleen door NVM-makelaars zoals ons gebruikt kan worden, krijg je een competitief voordeel in de zoektocht naar jouw perfecte woning.

Wat is Copaan?

Copaan is een unieke online tool die kopers en verkopers van woningen op een innovatieve manier met elkaar verbindt. Vergelijk het met Tinder, maar dan voor woningen: je wordt gematcht met huizen die perfect passen bij jouw wensen en eisen. In tegenstelling tot andere zoekprofielen, die soms te snel potentiële opties uitsluiten, biedt Copaan een betere, snellere en leukere ervaring om de perfecte woning te vinden.

Hoe werkt Copaan?

 • Je maakt een zoekprofiel door stap voor stap je woonwensen in te vullen.
 • Copaan zoekt en selecteert woningen die aan je criteria voldoen.
 • Deze informatie ontvang je via de mail of app.
 • Neem de matches goed door.
 • De moeite waard? Plan een bezichtiging in.

Waarom is Copaan een slimme zoekmachine? 

 • De beste matches
  Het vind online precies de woningen die aan jouw eisen en wensen voldoen. Voor elk criterium kan je aangeven hoe belangrijk je deze vindt. Van ‘absolute voorwaarde’ tot ‘dat zou mooi zijn’.
 • Alle plussen en minnen op een rij
  Het geeft een helder overzicht van het actuele aanbod, met een match (percentage) voor ieder huis, inclusief plus- en minpunten. Ook goede matches die niet aan álle eisen voldoen, worden getoond. Zo mis je niks!
 • Directe alerts
  Je ontvangt directe alerts (per mail of via de app) voor de best passende woningen. En dagelijks ontvang je een overzicht van alle matches.
 • Zoeker en aankoopmakelaar samen één effectief team
  Je wordt (online en offline) begeleid door een NVM aankoopmakelaar naar jouw keuze. Je ontvangt tips & suggesties en doordat de wensen perfect in beeld zijn, heb je nooit meer een onzinnige bezichtiging. Wel zo efficiënt.

Probeer Copaan nu twee weken gratis!

Ben je benieuwd of Copaan iets voor jou is? We bieden je de mogelijkheid om Copaan twee weken gratis te proberen. Zo kun je zelf ervaren hoe het platform werkt en of het je kan helpen bij de zoektocht naar je droomhuis.

Ja, ik wil Copaan proberen!

Bron: https://www.copaan.nl/