Huissens Hoogh: hoekwoning uitgelicht!

Wonen in Loovelden is thuiskomen in Huissen. Loovelden heeft door de jaren heen haar naam al waargemaakt als een heerlijke nieuwe woonwijk in Huissen, waar straatjes kriskras door elkaar lopen en waar groen in de openbare ruimte royaal aanwezig is. Alle voorzieningen die je in het dagelijks leven nodig hebt zijn al aanwezig in de wijk. Zo is er een medisch centrum met onder andere huisartsen, fysiotherapeuten en meer. Je boodschappen doe je in de aangrenzende wijk Zilverkamp en op de fiets ben je zo in het gezellige stadshart van Huissen.

Bouw gestart

Huissens Hoogh, de laatste fases die momenteel in aanbouw genomen zijn in Loovelden biedt het comfort van een nieuwbouwwoning in een wijk die inmiddels volwassen is. Er zijn nog maar enkele heerlijke hoekwoningen beschikbaar, allen met een diepe achtertuin van 13 meter of meer en enkelen met aangebouwde stenen garage. De bouw van deze woningen is inmiddels gestart, dus geen zorgen meer over vergunningen en pas-problematiek, jouw nieuwe huis wordt met zekerheid gebouwd.

 

Voorbeeld plattegrond hoekwoning (bwnr. 644)

Interesse?

Dit is echt je allerlaatste kans op een prachtige nieuwbouwwoning in Loovelden. Er zijn nog verschillende types beschikbaar. De meeste hiervan met een aanbouw van 1.20 of 2.40 meter. Zie jij dit wel zitten? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvende optie en een persoonlijk gesprek.

Dat kan via telefoonnummer 026-3274455 of via deze link.