Parkpaviljoen Wilgenvliet start verkoop dinsdag 12 mei om 17.00 uur!

Morgen, dinsdag 12 mei 17.00 uur, start de verkoop van Parkpaviljoen Wilgenvliet. Je kunt t/m dinsdag 19 mei 17.00 uur online je voorkeuren doorgeven. Op woensdag 20 mei wijzen we de woningen toe en krijg je na 17.00 uur een bericht of je een eerste optie hebt verkregen of niet.

Hoe vergroot ik mijn kans op een appartement?
In Parkpaviljoen Wilgenvliet werken wij met een vaste toewijzingsprocedure.
Onderdeel hiervan is een financiële check: een gewaarmerkte verklaring van een financieel adviseur of hypotheekverstrekker. Upload je die in jouw Mijn Eigen Huis als de verkoop is gestart, dan vergroot je je kans op jouw droomhuis!

Het belang van een financiële check
Het is niet altijd makkelijk om een woning te kopen. Er zijn vaak veel kandidaten of die ene droomwoning staat al onder optie of is al verkocht. De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de appartementen in Parkpaviljoen Wilgenvliet. Bij de toewijzing van de appartementen kijken we als eerste naar jouw eerste voorkeur. Zijn er meerdere geïnteresseerden in dat bouwnummer? Dan kijken we naar de financiële check. Hebben meerdere kandidaten de financiële check toegevoegd? Dan kijken we als laatste naar de inschrijfduur voor dit project. Zo proberen we zo optimaal en eerlijk mogelijk de bouwnummers te verdelen.

Meer informatie?
Kijk dan op de projectwebsite en probeer dan ook de woonconfigurator!

Met deze woningconfigurator kan je alvast een kijkje nemen in de nog te bouwen woningen. Haal bijvoorbeeld het dak er af en kijk van bovenaf het appartement in. Aan de configurator kunnen geen rechten ontleend worden. Voor de juiste informatie wordt verwezen naar de tot de contractstukken behorende verkooptekeningen en technische omschrijving.

Interesse? Neem dan contact met ons op en vraag naar Leny.
Bel mij terug / stel een vraag