Penthouse met dakterras en uitzicht over de Rijn

Welkom in het meest exclusieve appartement van Villa de Rijn – een architectonisch meesterwerk gelegen op een van de meest gewilde locaties in Arnhem. Dit penthouse biedt een weids uitzicht over de majestueuze Rijn en het schilderachtige Meinerswijk aan de overkant, waardoor elke dag een onvergetelijke ervaring wordt.

Het penthouse, gelegen op de tweede verdieping, is een waar toonbeeld van luxe en elegantie. Met een riant vloeroppervlak van ongeveer 229 m² en een adembenemend dakterras van circa 90 m², kunt u optimaal genieten van de prachtige omgeving. Bereikbaar via zowel een trap als een lift, betreedt u direct uw woonkamer met een panoramisch uitzicht dat u sprakeloos zal achterlaten.

Dit is uw kans om te wonen op een plek die de perfecte balans biedt tussen luxe en locatie. Villa de Rijn is een uniek project dat moderne elegantie combineert met een historisch mooi uitzicht. Het is een plek waar u elke dag kunt genieten van het comfort en de prachtige omgeving. Het penthouse is slechts het begin van wat deze exclusieve woonomgeving te bieden heeft. Met een gemeenschappelijke tuin die zich uitstrekt tot aan de oevers van de Rijn, heeft u altijd een plek om te ontspannen en te genieten van de natuur.

Aarzel niet langer en maak van Villa de Rijn uw nieuwe thuis. Dit is een kans om te leven in een van de meest gewilde locaties van Arnhem, omringd door weelderige landschappen en alle voorzieningen die u nodig heeft. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe u deel kunt uitmaken van dit unieke project. Wacht niet te lang, want deze kans komt maar zelden voorbij.

Welkom bij Villa de Rijn – waar exclusiviteit en levensstijl samenkomen.

Belangstelling? Neem contact op met ons kantoor en vraag naar Leny en/of Maurice!