Projectwebsite Sluiseiland is online!

De projectwebsite van nieuwbouwproject Sluiseiland fase 1 in Arnhem is online.

Op deze projectwebsite krijg je alvast een voorproefje van de informatie die beschikbaar komt bij de start van de verkoop van dit prachtige project op vrijdag 8 april a.s.

Alle belangstellenden zijn op vrijdag 8 april van harte welkom op de verkoopexpositie van 15.30 uur tot 17.30 uur bij Grand Café La Rocca, Olympus 3 in Arnhem (onderdeel RijnBoulder, naast Decathlon in de Rijnhal). Ons verkoopteam is aanwezig om jullie persoonlijk te begroeten en vragen te beantwoorden. Tevens wordt de verkoopbrochure verstrekt, zodat je de informatie thuis rustig kunt nalezen en bekijken.

Inschrijven
Kijk voor meer informatie op sluiseiland-arnhem.nl. Na de verkoopexpositie, vanaf 9 april 2022, zijn op de projectwebsite ook alle verkoopstukken van de woningen te bekijken en te downloaden. Vanaf dat moment kun je je via de projectwebsite inschrijven voor één of meerdere woningen. De inschrijvingstermijn sluit op maandag 18 april 2022 om 17:00 uur. Inschrijvingen na dit tijdstip worden niet in behandeling genomen. Op dinsdag 19 april 2022 worden de woningen toegewezen. Meer informatie over de toewijzing ontvang je zodra de verkoop van de woningen is gestart.

Financiele haalbaarheidscheck
Inschrijvers, die vooraf bij een hypotheekadviseur een financiële haalbaarheidscheck hebben laten uitvoeren worden als eerste bij de woningtoewijzing betrokken. Mocht deze check nog niet zijn uitgevoerd, dan kun je ons vragen om dat alsnog te doen.

Vragen? Neem dan contact op met ons kantoor en vraag naar Leny!