Ga naar inhoud

Te koop: appartement Hulkesteinseweg 7- 3 6812 DB Arnhem

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 2.995.000,- v.o.n.

Welkom in het meest exclusieve appartement van Villa de Rijn – een architectonisch meesterwerk gelegen op een van de meest gewilde locaties in Arnhem. Dit penthouse biedt een weids uitzicht over de majestueuze Rijn en het schilderachtige Meinerswijk aan de overkant, waardoor elke dag een onvergetelijke ervaring wordt.

Het penthouse, gelegen op de tweede verdieping, is een waar toonbeeld van luxe en elegantie. Met een riant vloeroppervlak van ongeveer 229 m² en een adembenemend dakterras van circa 90 m², kunt u optimaal genieten van de prachtige omgeving. Bereikbaar via zowel een trap als een lift, betreedt u direct uw woonkamer met een panoramisch uitzicht dat u sprakeloos zal achterlaten.

Dit penthouse biedt meer dan alleen spectaculaire afmetingen en een betoverend uitzicht. Het is ontworpen met oog voor detail en voorzien van hoogwaardige afwerkingen. De keuken en het sanitair kunnen nog volledig naar uw eigen smaak en wensen worden vormgegeven. Met vloerverwarming, grote glaspartijen van vloer tot plafond, een harmonica wand aan de zijde van de Rijn om uw buiten- en binnenruimte naadloos in elkaar over te laten lopen, en zelfs de mogelijkheid voor twee badkamers, is elk aspect van dit penthouse ontworpen met het oog op comfort en luxe.

Villa de Rijn biedt meer dan alleen het penthouse. Het complex, met zijn fraaie witgekalkte gevels en speelse houtaccenten, is een perfecte mix van moderne architectuur en harmonie met de omgeving. De grote glaspartijen van de appartementen bieden een subliem uitzicht over de Rijn en haar uiterwaarden, waardoor u een gevoel van ultieme vrijheid ervaart. In de onderbouw van het complex bevindt zich een ruime berging voor elk appartement, en er zijn tien parkeerplaatsen beschikbaar, waarvan één of twee inbegrepen zijn bij de aankoop van elk appartement. Duurzaamheid staat voorop, met een warmtepomp, elektrische boiler, zonnepanelen en zelfs de mogelijkheid om een laadpaal voor hybride voertuigen te laten installeren.

En laten we de locatie niet vergeten. Gelegen aan de prachtige en rustige Hulkesteinseweg in Arnhem-Noord, heeft dit schitterende appartement een idyllische omgeving met een natuurrijk landschap. Op loopafstand van de bruisende binnenstad, waar trendy conceptstores en gevestigde winkelnamen u verwelkomen. Arnhem biedt alle voorzieningen die passen bij een stad van dit formaat, en de unieke combinatie van knusse dorpskernen en riante buitenplaatsen heeft al eeuwenlang aantrekkingskracht op de “rich and famous”.

De bereikbaarheid is uitstekend, met belangrijke uitvalswegen naar andere delen van Nederland en Duitsland binnen handbereik. De nabijgelegen A12 biedt uitstekende verbindingen naar de A2 en de A27, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot zowel nationale als internationale bestemmingen. Bovendien is het Centraal Station van Arnhem, het belangrijkste spoorwegknooppunt in Oost-Nederland, slechts een korte afstand verwijderd. Met hogesnelheidstreinen heeft u binnen de kortste keren toegang tot dertien verschillende steden in Duitsland of kunt u via Brussel naar Parijs reizen.

Dit is uw kans om te wonen op een plek die de perfecte balans biedt tussen luxe en locatie. Villa de Rijn is een uniek project dat moderne elegantie combineert met een historisch mooi uitzicht. Het is een plek waar u elke dag kunt genieten van het comfort en de prachtige omgeving. Het penthouse is slechts het begin van wat deze exclusieve woonomgeving te bieden heeft. Met een gemeenschappelijke tuin die zich uitstrekt tot aan de oevers van de Rijn, heeft u altijd een plek om te ontspannen en te genieten van de natuur.

Aarzel niet langer en maak van Villa de Rijn uw nieuwe thuis. Dit is een kans om te leven in een van de meest gewilde locaties van Arnhem, omringd door weelderige landschappen en alle voorzieningen die u nodig heeft. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe u deel kunt uitmaken van dit unieke project. Wacht niet te lang, want deze kans komt maar zelden voorbij.

Welkom bij Villa de Rijn – waar exclusiviteit en levensstijl samenkomen.

  • 229 m2
  • 3

Maandlasten

Bewoners en vrienden aan het woord

"Op deze plek stond ooit het eerste huis aan de hulksesteinseweg. Met levenslang gegarandeerd vrij uitzicht op natuur gebied Meynerswijk. De Rijn die elk moment van kleur verandert De Rijn met zijn schepen , rijnaken en plezier vaartuigen geen moment is het uitzicht gelijk"

Emile

Ligging Hulkesteinseweg 7- 3

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

155.699

Vergelijkbaar woningaanbod