Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Sluiseiland fase 1, type Roer, nr 10 ong 6841 BM Arnhem

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 499.000,- v.o.n.

Ogentroost 118, 6841 BM te Arnhem

Wonen op een eiland! Laatste kans woningtype Roer!  

Deze prachtige nieuwbouwwoning is wederom in de verkoop gekomen. Alleen in fase 1 wordt woningtype Roer aangeboden. In totaal zijn er 12 woningen en op dit moment is alleen deze woning nog beschikbaar! Een grote woning met de tuin aan het water en gelegen op het westen. Pak jij deze laatste kans? 

Bijzonderheden: 
+ Woonoppervlak 150 m2
+ Kavelgrootte circa 125 m2 
+ Bouwnummer 10
+ Verwachte start bouw 1e kwartaal 2023
+ Verwachte oplevering 1e kwartaal 2024
+ Fantastische ligging aan het water, met uitzicht op een bosperceel
+ Extra hoge woonkamer
+ Parkeerplaats op eigen terrein
+ Gasloos en voorzien van een warmtepomp en PV panelen, Bijna Energie Neutraal Gebouw
+ Vloerverwarming en topkoeling in de gehele woning
+ Ruime complete badkamer

Indeling: 

De begane grond is speels door een hoogteverschil in het midden van de begane grond (split level). De extra hoge woonkamer met grote raampartij aan de tuinzijde halen het licht en het buitengevoel naar binnen.

Op de eerste verdieping zijn 2 riante slaapkamers (ca. 16 en 17 m2), separaat toilet en de ruime badkamer (ca. 7 m2) voorzien.

De tweede verdieping heeft ook nog eens 3 slaapkamers (ca. 7, 12 en 17 m2), een opstellingsruimte (ca. 4 m2) voor de installatie en wasmachineaansluiting. 

Parkeren doe je voor de deur op eigen terrein en daar vind je ook de aangebouwde berging. Aan de straat- en waterzijde van de woning staan pergola’s.

Op loopafstand van de uiterwaarden, het bruisende centrum van Arnhem en Meinerswijk, op de plek van een middeleeuwse huisplaats en een verdwenen sluis ontstaat een duurzaam wooneiland. Sluiseiland verbindt stad en natuur met een knipoog naar de historie. Volledig door water omsloten in de groene noordwesthoek van Malburgen vind je straks Sluiseiland!

Unieke locatie
Sluiseiland in Arnhem ligt werkelijk ideaal. De rust van de natuur is binnen handbereik. Loop de straat uit en je vindt een weids uitzicht over de uiterwaarden van de Nederrijn en het natuurgebied Stadsblokken en Meinerswijk. Een heerlijke plek om te wandelen, hardlopen of fietsen. Richting de rivier de Nederrijn vind je diverse aantrekkelijke voorzieningen, zoals Strand Zuid Arnhem, leuke terrasjes en een watersportcentrum. Dus volop mogelijkheden om van nog meer natuur te genieten!
De wijk Malburgen beschikt over alle faciliteiten, die nodig zijn om fijn te wonen. Wil je het stadscentrum opzoeken? Het is nog geen 10 minuutjes fietsen naar het bruisende centrum van Arnhem met kleine, authentieke straatjes, gezellige terrasjes, fijne restaurants en een breed scala aan winkels. Sluiseiland in Arnhem; het beste van twee werelden!

Eilandgevoel
Water is dé identiteitsdrager van Sluiseiland. Het water rondom de woningen aan de waterkant en de ruime vlonders creëren een ultiem eilandgevoel. De duidelijke entrees van het eiland, in de vorm van bruggen en een boardwalk, accentueren de relatie met het water. In het middengebied, in het hart van het eiland, wordt een sfeervol groen hof gerealiseerd met speelse doorkijken naar het water. Een veilige plek voor jong en oud!

Sluiseiland
Het zorgvuldige integrale ontwerp geeft Sluiseiland een rustige en prettige uitstraling. De ruimtelijke compositie, materialisatie en beplanting maken van Sluiseiland een fijne, klimaat adaptieve plek voor mens, plant en dier.
Het afwerkingsniveau is uitermate hoog. Fraai metselwerk, pergola’s en houten vlonders geven het project de extra luxe uitstraling, die het verdient en maken van Sluiseiland een waanzinnige nieuwe woonplek!

Wacht niet langer en neem contact met ons op! Wij plannen graag een afspraak voor je in met onze makelaar voor meer informatie.

  • 150 m2
  • 5

Kenmerken Sluiseiland fase 1, type Roer, nr 10 ong

Overdracht

Vraagprijs€ 499.000,- v.o.n.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte150 m2
Inhoud570 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormNieuwbouw
Bouwjaar2022
Dak typePlat dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Sluiseiland fase 1, type Roer, nr 10 ong

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

155.699

Vergelijkbaar woningaanbod