Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Schaapsdrift Overbeek 14 6881 JP Velp

Roel Willemsen Garantiemakelaars Arnhem
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 550.000,- k.k.

In het mooie Velp Noord aan de voet van het nationaal park de Veluwezoom liggen verstopte straten zoals deze de Schaapsdrift Overbeek. Ingeklemd tussen Jeruzalem en het burgemeester Brandtplein ligt deze straat ideaal ten opzichte van het winkelcentrum aan de Hoofdstraat alsmede de wandelgebieden “Koningsberg” en het kasteeldorp Rozendaal. Alle voorzieningen zijn in de directe omgeving voor handen zoals de uitvalswegen, scholen en openbaar vervoer. De Schaapsdrift kenmerkt zich door vergelijkbare woningbouw in afwijkende vormen gebouwd in de gewilde en gezochte jaren dertig. Het woonhuis is type helft van dubbel traditioneel gebouwd op een talud met een inrit

Het woonhuis verdient een grondige renovatie om aan de hedendaagse isolatie- en wooncomforteisen te voldoen, hier is in de vraagprijs rekening mee gehouden

Bijzonderheden:
+ Woonoppervlak 136 m2
+ Perceeloppervlak 322 m2
+ Royale achtertuin 164 m2
+ Gelegen in een mooie en leuke woonomgeving
+ Helft van dubbel woonhuis met inrit
+ Separaat aangeboden garage (vraagprijs 40.000,= k.k) met onverdeeld eigendom in het voorterrein
+ Compleet origineel woonhuis zoals het bedoeld is in vervlogen tijden
+ Het woonhuis dient volledig gerenoveerd te worden
+ Huidige verkoper heeft het woonhuis nooit zelfstandig bewoond
+ Na verbouw 5 slaapkamers haalbaar
+ Burgemeester Brandtplein om de de hoek waar de kinderen vrij en ongestoord kunnen spelen
+ Toestemming kantonrechter vereist

Wil je alvast binnenkijken? Bekijk nu de fraaie virtuele bezichtiging https://my.matterport.com/show/?m=hB8zNVCLdZC

Vader van verkoper vertelt:
Graag wil ik vermelden dat ik in deze woning op Schaapsdrift Overbeek heel veel jaren met veel plezier heb gewoond samen met mijn vrouw. In deze gezellige straat heb ik vele gezinnen zien komen en gaan, maar ben altijd de “noaberschap” in de meest ruime zin van het woord blijven ervaren. Wij verstonden de kunst in deze straat elkaar, indien nodig, bij te staan in raad en daad. Er werd en wordt op elkaar gelet. Jaarlijks was en is het knotten van de wilgen een leuke groepsactiviteit waar koffie met iets lekkers, broodjes en soep deze gezelligheid met vele buren verhoogden. Kortom: een rustige woonplek maar gelukkig wel dicht bij het winkelgebied van ons dorp. Helaas heb ik dit huis in verband met mijn achteruitgaande gezondheid in 2021 moeten verlaten en werd ik opgenomen in een verpleeghuis. Van harte hoop ik dat de nieuwe bewoners met evenveel plezier hier mogen gaan wonen als wij dat gedaan hebben. 

Indeling:
Kelder

Begane grond:
Entree met originele details en vestibule met tochtdeur naar de gang, deze geeft toegang tot het toilet, kelder met meterkast, aansluitend keuken met loopdeur naar de tuin. Woonkamer en-suite met in de voorkamer een speelse erker, beide kamers voorzien van de originele schouwen en inbouwkasten in de achterkamer openslaande deuren naar de tuin.

Eerste verdieping:
Overloop welke toegang verleend aan 3 slaapkamers en een badkamer met loopdeur naar het balkon. De badkamer is voorzien van douche en wastafel.

Tweede verdieping:
Ruime zolderverdieping met meerdere indeling en gebruiksvarianten mogelijk

Tuin:
De volwassen achtertuin (ca. 164 m2) ligt op het noorden en is voorzien van bomen, struiken en heesters alsmede een kleine stenen schuur voor de bergruimte.

Garage:
Separaat wordt te koop aangeboden een garage met een onverdeeld aandeel in het voorgelegen terrein om te komen en te gaan. Op de minst bezwaarlijke wijze. In deze garage bevindt zich geen water en geen stroom. De garage is gelegen aan het einde van de straat in een separaat kleinschalig complex

Locatie: 
De woning ligt op een toplocatie in Velp-Noord: veel groen, rust en ruim opgezette straten. Het dorpscentrum is op loopafstand. Er zijn veel scholen, kinderopvang, sport, gezondheidszorg en openbaar vervoer. Het ligt aan de voet van de Posbank en Nationaal Park Veluwezoom.

Aanvaarding: in overleg

Brochure:
Meer informatie tref je aan in onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. Deze is te downloaden of wij kunnen deze mailen.

Bezichtiging:
Je kunt een bezichtiging aanvragen via Funda.

Via onze livechat zijn wij bereikbaar op onze website:
– van maandag tot en met vrijdag van 17.00 – 23.00 uur.
– zaterdag en zondag van 09.00 – 23.00 uur.

Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circa maten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van deze specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

  • 136 m2
  • 322 m2
  • 3

Kenmerken Schaapsdrift Overbeek 14

Overdracht

Vraagprijs€ 550.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte322 m2
Woonoppervlakte136 m2
Inhoud504 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1938
Dak typeZadeldak
EnergielabelG

Indeling

Aantal verdiepingen4
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Schaapsdrift Overbeek 14

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

43.645

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

47%

20% NL

30%

20% NL

23%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod